Samla och dela information.
Säkert och smidigt, med några klick.

Insurino utvecklar online-verktyg för kundservice- och säljteam. Tekniken är marknadsledande, med högsta säkerhetsgrad och enklaste användarflödet för att trygga konsumenten under rådgivningen.

Insurino är inte en förmedlare bedriver ingen försäljning mot slutkunder. Informationen som konsumenter hämtar in via tjänsten hanteras därför enligt högsta säkerhetsstandard, strikt enligt konsumentens instruktioner och den gällande integritetspolicy.

Insurino teamet

Insurino teamet har mångårig erfarenhet från ledande finansiella institut på den svenska och europeiska marknaden. Vi har varit med om en rad automationsprojekt, som frigör interna resurser, när de kan spendera sin tid på värdeskapande aktiviteter, istället för att hantera dataformatering och datavalidering.

Kundanskaffning är en post som driver stora omkostnader och har friktionspunkter både för konsumenter och för rådgivare. Därför utvecklar Insurino lösningar som tar kundservicen till nästa nivå och ger utväxling på företagets omnichannel strategi. Ställ dina frågor direkt i ett mail för att få reda på användarcase och praxis inom din nisch.